Veiligheid en Privacy (AVG Wetgeving)

Privacy Policy MPR Shops VOF - Judoshop.nl
Laatste update: 25 april 2018

 

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

In verband met de AVG-wetgeving is onze privacy policy aangepast.
Er is zoveel mogelijk getracht de wettelijk voorgeschreven informatie in deze privacy policy op te nemen. Wanneer u denkt dat er iets mist of er aanvullende informatie moet worden verstrekt, kunt u contact opnemen met de AVG-functionaris die binnen onze firma benoemd is.

 

1. Identiteit van de onderneming.
Naam: MPR Shops VOF / website: https://www.judoshop.nl.
Kamer van Koophandel nummer: 59919345
Btw-identificatienummer: 853694965B01

2. Contact en bezoek website.
2.1   MPR Shops.
Vestigingsadres: Buitensingel 22, 9883 SH Oldehove, Nederland.
Telefoonnummer: 0594-853658 (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur).
Op nationaal erkende feestdagen zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
Email: [email protected].nl.

2.2 Bezoek en beveiligde internet verbinding onze website.
U bezoekt onze website via een beveiligde SSL-verbinding. (https://www.judoshop.nl).
U kunt dit zien doordat er in de browserregel voorafgaand aan het websiteadres, een groen slotje staat. Is dit niet het geval, dan is uw verbinding niet beveiligd en raden wij u af verdere handelingsstappen te ondernemen.
Dit geldt ook voor de betalingsverbinding die u bij het afrekenen aangaat met de Stichting Pay.nl.

2.3 Cookies.
Op de website worden alleen cookies gebruikt die met een goed functioneren van de website te maken hebben. De cookies worden op uw computer opgeslagen en zorgen er dat uw keuzes onthouden worden, bijvoorbeeld de door u geplaatste artikelen in de winkelwagen.

3. Verzamelen en doel gegevens verzameling.
Ons doel is zo weinig mogelijk persoonsgegevens van klanten te verzamelen.
Wij verzamelen en verwerken uw persoonsgegevens, met als doel:

  •          Registreren van uw interesse in de artikelen die wij ten verkoop aanbieden;
  •          Afhandeling van uw betaling;
  •          U de mogelijkheid te bieden een account te hebben;
  •          Artikelen bij u af te leveren. 

4. Ontvangers persoonsgegevens.
4.1 Google Analytics.
Google Analytics gebruiken wij om bezoekersinformatie te verzamelen.
Hiermee bekijken wij welke interesses de bezoekers hebben in onze artikelen.
Wij verzamelen hierbij geen IP-adressen van de bezoekers; deze worden dus niet op onze server opgeslagen en ook niet doorgestuurd naar Google Analytics.

4.2 Online marketing bureau Team Digitaal.
Dit bureau analyseert de informatie die wij via Google Analytics binnenkrijgen.
De analyse bestaat uit het in kaart brengen van het aantal bezoekers, welke artikelen er gezocht werden, hoeveel artikelen er besteld werden.

Uw gegevens worden anoniem verwerkt; er worden geen gegevens van u bewaard die direct aan u verbonden kan worden.

4.3. Inboxify
Indien u zich heeft opgegeven voor het ontvangen van onze nieuwsbrief, ontvangt u deze online via het marketing bureau Inboxify.
Firma: Inboxify, Lingestraat 27B, 9725 GM Groningen. Internetadres: htpps://www.inboxify.nl.
Uw naam en mailadres worden op dit platform in onze eigen account bewaard en is alleen toegankelijk en zichtbaar voor medewerkers van Judoshop.nl.
Wanneer u zich heeft opgeven de nieuwsbrief te willen ontvangen, ontvangt u ter bevestiging een mail. U kunt zich op ieder moment uitschrijven; dat kan door een mail te sturen naar [email protected] of door gebruik te maken van de afmeld link die in uw laatst ontvangen nieuwsbrief staat.

4.4 MPR Shops - Judoshop.nl.
4.4.1 Uw bestelling en gegevens.
U kunt als Gast of middels een geregistreerd Account een bestelling plaatsen.
Bij een bestelling worden uw gegevens opgeslagen in onze webshop database.
De volgende gegevens worden opgeslagen:

  •          Voornaam of voorletter, achternaam;
  •          Adres en huisnummer, postcode, woonplaats, land;
  •          Telefoonnummer;
  •          E-mailadres;
  •          Uw IP-adres;
  •          Het artikel / de artikelen die u bestelt.

4.4.2 Uw betaling.
Voor de betaling van uw bestelling maken wij gebruik van het betaalsysteem PAY.NL.
De Stichting PAY.NL zorgt ervoor dat uw betaling afgehandeld wordt.
Adres:  Stichting Pay.nl, gevestigd Jan Campertlaan 10, 3201 AX, Spijkenisse, Nederland.
Website: http://www.Pay.nl

Een uitgevoerde betaling gaat via een tussenrekening van PAY.NL.
Uw Naam, Adres, Postcode, Woonplaats, Land en bankgegevens zijn derhalve ook bekend bij PAY.NL.
Zo ook het IP-adres waarvan de transactie gedaan werd.
Doel hiervan is eventuele oplichtingsfraude tegen te gaan.
Deze gegevens zijn alleen door ons en PAY.NL te bekijken.

Wij hebben met Pay.nl een verwerkersovereenkomst opgesteld m.b.t. bovengenoemde persoonsuitwisseling die m.b.t. het  maken van een transactie noodzakelijk is.
Uw transactie wordt altijd verstuurd via een beveiligde SSL-verbinding.

5. Toegang en bewaartermijn gegevens.
5.1. Toegang.
Alleen onze medewerkers hebben toegang tot uw gegevens.
De gegevens worden opgeslagen in een beschermde, beveiligde (ict)omgeving.

5.2. Bewaar termijnen.
Eigen server: Uw gegevens worden op onze server bewaard met als doel dat u bij een volgend bezoek / bestelling dit sneller kunt afhandelen. U maakt dan gebruik van uw eigen account).
Verder worden deze bewaard voor onze eigen statistische doeleinden; deze delen wij nooit met derden.
Bewaartermijn gegevens betaling: 7 jaar na jaar van bestelling.
De bij de Stichting Pay.nl bekende betalingsgegevens bewaren wij 7 jaar.
Dit conform de bepalingen, opgesteld en opgedragen door de Belastingdienst Nederland.

6. Uw gegevens inzien, verwijderen of wijzigen.
Wenst u uw gegevens in te zien, gewijzigd of verwijderd te hebben, neem dan op met de AVG-functionaris van MPRS Shops / Judoshop.nl. Dit kan telefonisch op per e-mail.

Klacht over verwerking van uw persoonsgegevens:
Komt u er samen met de AVG-functionaris niet uit, dan kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens; zie verder het internetadres https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Judoshop.nl - uw webwinkel om met een goed en veilig gevoel te winkelen !


Merken